KAVANI PRIZNAO: Posle poraza od Barselone sam tražio pomoć psihijatra

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2022, 15:50

KAVANI PRIZNAO: Posle poraza od Barselone sam tražio pomoć psihijatra

Urugvajac teško podneo neverovatnu eliminaciju u osmini finala Lige šampiona 2017.

Urugvajski fudbalski reprezentativac i bivši igrač Pari Sen Žermena Edinson Kavani priznao je da je zbog poraza od Barselone rezultatom 6:1 morao da potraži pomoć psihijatra, prenose španski mediji. Kavani je trenutno član Valensije, a prethodne dve sezone je igrao za Mančester junajted. Urugvajac je pre toga nastupao za PSŽ, Napoli, Palermo i Danubio.

Kavani je priznao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je igrao za PSŽ doživeo najteži poraz u karijeri. PSŽ je 2017. godine u prvom meču osmine finala pobedio Barselonu 4:0, a u revanšu je bilo 6:1 za katalonski klub. Barselona je tada povela 3:0, ali je Kavani u 62. minutu smanjio na 3:1. Katalonski klub je potom golovima Nejmara u 88. i 91. minutu povela 5:1, a onda je Serhi Roberto u 95. doneo Barseloni plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

 - Morao sam da odem na razgovor sa psihijatrom posle meča sa Barselonom. To je ostavilo veliki trag na mene. Svestan sam da je reč samo o fudbalu, ali takve stvari vas pogode. Bilo mi je tesno, oblivao me hladan znoj, imao sam napade vrtoglavice, plašio sam se da zaspim... Lekar mi je u Parizu rekao da nisam jedini kome se to dogodilo - rekao je Kavani.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.