Ivan Ivanović postao ambasador

Izvor: Prva.rs, 10.Apr.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović postao ambasador

Po završetku Foruma, mladi delegati će prisustvovati finalu UEFA Lige šampiona na čuvenom Stadionu Luž.
Forum će biti sproveden pod okriljem svetske fudbalske zvezde Franca Bekenbauera, a Srbiju će predstavljati omladinska selekcija FK Crvena zvezda. Ambasador projekta je voditelj Prve, Ivan Ivanović.
- Čast mi je što sam, posle legende Duleta Savića, baš ja izabran za ambasadora ovog divnog projekta. Nisam se dvoumio da li da prihvatim tu ulogu jer sam veliki navijač Crvene zvezde, a i važno mi je bilo što projekat promoviše principe kao što su : tradicija, mir, prijateljstvo, pobeda, zdravlje, jednakost, fer plej i predanost. Nadam se da će ovaj projekat postati tradicija - izjavio je Ivan.
Glavni cilj akcije je da razvije najvažnije vrednosti kod mladih generacija kao što su: poštovanje drugih kultura i nacija, polova, kao i povećano interesovanje prema zdravomnačinu života, koristeći sport kao uticajno sredstvo.
Ivan će zajedno sa omladincima FK CZ putovati u Lisabon, učestvovati na forumu i uživati u finalnom meču Lige šampiona. Želja mu je da u finalu zaigra Čelzi, da uživo navija za druga Baneta Ivanovića.

Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.