Istanbul odustaje od finala LŠ, Ronaldu se sviđa plan B?

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020, 10:00

Istanbul odustaje od finala LŠ, Ronaldu se sviđa plan B?

Korona pandemija 'oduzima' "Ataturk" stadionu.

Još uvek nemamo zvanične datume završetka najjačeg evropskog takmičenja.

Korona pandemija je zaustavila Ligu šampiona u osmini finala, znamo imena četiri putnika u četvrtfinale to su PSŽ, Atletiko Madrid, Lajpcig i Atalanta. Ostali susreti osmine finala bi trebali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se odigraju početkom avgusta po pisanju španskih medija.

Ono gde ćemo imati još jednu promenu jeste domaćin finalnog meča.

Španski COPE prenosi informaciju da su čelnici "Ataturk" stadionu u Istanbulu, domaćina finala Lige šampiona u sezoni 19/20, blizu odluke da prepuste ovu ulogu nekom drugom.

Problem predstavljaju finansije, turski čelnici su dosta uložili u adaptiranje stadiona i prateći program, bez publike bi bili na dodatnom gubitku.

Napominje se da je Lisabon poslao svoju nominaciju za preuzimanje domaćinstva finala LŠ, ali i još par gradova u Španiji.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.