Inzagi: Ja Interov Dijego Simeone? U Italiji se sve promeni za tri nedelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 19:22

Inzagi: Ja Interov Dijego Simeone? U Italiji se sve promeni za tri nedelje

Inter protiv Atletiko Madrida igra prvi meč osmine finala Lige šampiona.

Trener Intera Simone Inzagi rekao je danas da je veoma teško da može da postane "Dijego Simeone" sadašnjeg kluba jer se "u Italiji sve promeni za tri nedelje". Novinari su Inzagija na konferenciji za medije pred sutrašnji meč protiv Atletiko Madrida pitali da li vidi sebe u Interu koliko je Dijego Simeone na klupi španskog kluba. Simeone je na klupi Atletika od 2011, dok je Inzagi 2021. godine preuzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Inter

 - Ja da postanem Interov Dijego Simeone? To je veoma teško u Italiji. Za tri nedelje ljudi promene mišljenje o trenerima i igračima. Morate mnogo da radite i da imate sreću da imate grupu igrača kakvu ja sad imam. Ovi momci uvek imaju osmeh na licu, u poslednjih šest meseci igramo svoj najbolji fudbal, ali tek nam predstoje tri ključna meseca - rekao je Inzagi, a prenosi "Italian Football TV".

Inter ima otvoren put ka tituli šampiona Italije jer ima devet bodova više i utakmicu manje od drugoplasiranog Juventusa. U Ligi šampiona, takmičenja u kom je lane igrao finale, pokušaće da se preko Atletika domogne četvrtfinala i ostane u takmičenju. Prvi meč je na programu sutra od 21 čas u Milanu, dok je revanš za tri nedelje u Madridu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Inzagi: Nisam ja Interov Dijego Simeone

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 00:11

Trener Intera Simone Inzagi rekao je da je veoma teško da može da postane "Dijego Simeone" sadašnjeg kluba jer se "u Italiji sve promeni za tri nedelje".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.