Ibrahimović želi protiv Milana u LŠ

Izvor: B92, 16.Dec.2013, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović želi protiv Milana u LŠ

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je u ponedeljak da bi voleo da se Parižani u osmini finala Lige šampiona sastanu sa Milanom.

"Ukoliko bismo na žrebu izvukli Milan, to bi bio sjajan dvomeč. Takođe, mislim da bi i duel sa Mančester Sitijem bio izuzetno zanimljiv", rekao je Ibrahimović.

Ibrahimović je u julu 2012. godine prešao iz Milana u PSŽ, a ekipa Lorana Blana na žrebu za osminu finala LŠ pored "rosonera" za potencijalne protivnike ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Arsenal, Bajer Leverkuzen, Galatasaraj i Zenit.

Sa druge strane, Ibrahimovićev saigrač, Blez Matuidi kazao je da ne bi želeo da se njegova ekipa u osmini finala sastane sa nekim engleskom klubom.

"Oba engleska kluba, Mančester Siti i Arsenal su velike ekipe i teško ih je pobediti. Takođe, obe ekipe su u vrhu Premijer lige i imaju istoriju dobrih rezultata u Ligi šampiona. Ali, bez obzira ko bude protivnik, daćemo svoj maksimum da pobedimo, a imamo i prednost domaćeg terena u revanšu", rekao je Matuidi.

Žreb za osminu finala Lige šampiona biće održan u ponedeljak u Nionu (12.00), a sat vremena kasnije biće poznati rivali u šesnaestini filana Lige Evrope.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.