IPAK ĆE BITI U ISTANBULU 10. JUNA: Marčinjak  vraćen da sudi finale Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 13:28

IPAK ĆE BITI U ISTANBULU 10. JUNA: Marčinjak vraćen da sudi finale Lige šampiona

Izvinjenje Poljaka izgladilo stvar.

Poljski sudija Simon Marčinjak ipak će suditi finale Lige šampiona. Marčinjak je bio privremeno sa mesta glavnog sudije finala Lige šampiona pošto je učestvovao na mitingu ekstremne desničarske partije ''Konfederacija'', koji je održan u Katovicama 29. maja.

Međutim, posle izvinjenja koje je uputio zbog pojavljivanja na mitingu, Poljak je vraćen na mesto sudije finala Lige šampiona koje će biti odigrano 10. juna u Istanbulu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a zbog čitavog slučaja se oglasila i UEFA.

 - Nakon detaljnog pregleda, primili smo izjavu gospodina Marciniaka u kojoj se izražava najdublja izvinjenja i daje pojašnjenje u vezi sa njegovom umešanošću u događaj - navodi se u saopštenju.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UEFA prelomila: Govorio na političkom skupu, ipak sudi finale Lige šampiona

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Jun.2023

Poljak ipak na centru igrališta U četvrtak se pojavila informacija da UEFA razmatra promenu glavnog arbitra za finalni susret Lige šampiona između Mančester sitija i Intera, međutim od toga ipak neće biti ništa. Organizacija “Nikada više” koja se bavi prevencijom rasizma i drugih oblika...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.