Gvardiola nije zabrinut zbog poraza u Superkupu

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Jul.2013, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola nije zabrinut zbog poraza u Superkupu

Trener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je da nije zabrinut zbog poraza u Superkupu od Borusije iz Dortmunda, pošto ne misli da je protivnik bio mnogo bolji, preneli su nemački mediji.
(FOTO: AP)
Fudbaleri Borusije iz Dortmunda osvojili su Superkup Nemačke, pošto su pobedili Bajern iz Minhena sa 4:2. To je bila prva zvanična utakmica na kojoj je Gvardiola predvodio Bajern, pošto je 1. jula preuzeo ekipu.
Ekipa Jirgena Klopa se tako „osvetila” >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Bajernu za poraz od 1:2 u finalu Lige šampiona, krajem maja u Londonu.
Golove za Borusiju postigli su dvostruki strelac Mark Rojs, Ilkaj Gindogan, a autogol postigao je Danijel van Bujten. Dvostruki strelac u ekipi evropskog šampiona bio je Arjen Roben.
Oni su pobedili i čestitam im na tome. Zadovoljan sam našom igrom, igrali smo dobro. Nismo izgubili zbog autogola Van Bujtena ili grešaka Štarkea. To je fudbal. Ostalo nam je još nedelju dana do početka takmičenja u Kupu i dve nedelje do početka Bundes lige – rekao je Gvardiola.
Pobedili su sa 4:2, ali nisam imao utisak da su mnogo bolji od nas. Odgledaćemo utakmicu i vratiti se poslu – dodao je bivši trener Barselone.
Kapiten Bajerna Filip Lam rekao je da ekipa mora da analizira utakmicu i nastavi sa treninzima.
Ovo nije dobro, ali nije ni loše. Želeli smo da pobedimo i osvojimo trofej, ali primili smo golove u najgorim trenucima utakmice. Moramo da analiziramo šta se dogodilo – rekao je Lam.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.