Gvardiola hvali Bajern: Igraće kao da je finale

Izvor: B92, 17.Apr.2023, 23:37

Gvardiola hvali Bajern: Igraće kao da je finale

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola veruje da će fudbaleri Bajerna igrati iznad svojih mogućnosti u revanšu četvrtfinala Lige šampiona.

Mančester siti je u prvom meču slavio sa 3:0, a revanš je na programu u sredu u Minhenu od 21 sat.

"Fudbaleri Bajerna igraće iznad svojih mogućnosti. Igraće kao da je finale LŠ. Znam šta govorim, jer je to vrhunski klub. Ako budemo pasivni, patićemo. Važni su dueli na sredini terena", rekao je Gvardiola >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << .

On je potom prokomentarisao sukob fudbalera Bajerna Sadija Manea i Leroja Sanea u svlačionici posle meča u Mančesteru.

"Što se tiče incidenta u svlačionici Bayerna, ponekad je potreban sukob da stvari krenu nabolje. Njima to nije mana, već prednost u odnosu na nas, prilično sam siguran. Savršeno poznajem ovaj klub", rekao je Gvardiola, koji je bio trener Bajerna od 2013. do 2016. godine.

Mančester siti je za vikend u 31. kolu Premijer lige na svom terenu pobedio Lester 3:1.

Bajern je pre dva dana na svom terenu odigrao sa Hofenhajmom bez pobednika, 1:1 u duelu 28. kola Bundeslige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inzagi: Porazi su prošlost

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Apr.2023, 20:13

Trener fudbalera Intera Simeone Inzagi izjavio je danas da će njegov tim u sutrašnjem meču protiv Benfike izboriti plasman u polufinale Lige šampiona."Porazi su prošlost. Moramo da se fokusiramo na sutrašnji meč. Čeka nas važna i teška utakmica. I pored loših rezultata, ne igramo loše. I...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.