Gledaćemo Karijusa u Humskoj?!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledaćemo Karijusa u Humskoj?!

Ako je suditi po najnovijim informacijama...

Posle dolaska brazilskog reprezentativnog golmana Alisona Bekera u Liverpul, postalo je jasno da Loris Karijus i definitivno pada u drugi plan na ''Enfildu''.

Tome su doprineli i njegovi kiksevi u finalu Lige šampiona, ali i tokom letnjih priprema, posle čega su u Liverpulu odlučili da pojačaju konkurenciju na golu.

Alison >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je već upisao prvi nastup u Premijer ligi u dresu Liverpula, u pobedi nad Vest Hemom, a par dana kasnije turski i britanski mediji prenose informaciju da bi Karijus mogao da se preseli u Bešiktaš na pozajmicu, uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

Klub iz Istanbula trenutno ima 34-godišnjeg Tolgu Zengina na golu, čija je alternativa 17-godišnji Ersin Destanoglu i potreban im je još jedan iskusniji golman.

Ukoliko to bude bio Karijus, možda ćemo tragičara finala Lige šampiona gledati u Humskoj već naredne nedelje, kada bi, ukoliko u četvrtak ne bude nekih iznenađenja, trebalo da se sastanu Partizan i Bešiktaš u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ali, da prvo Partizan prođe Dance, a Bešiktaš Austrijance...

-

Besiktas bid to sign Liverpool goalkeeper Loris Karius on loan. #LFC #YNWA https://t.co/DhKmugLqdS

— SHOOT (@_shootfootball) August 13, 2018
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.