Gatuzo: Bez straha sa Barselonom

Izvor: OkRadio.rs, 16.Dec.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo: Bez straha sa Barselonom

Trener Napolija Đenaro Gatuzo rekao je danas da će se njegova ekipa bez straha suprotstaviti Barseloni u osmini finala Lige šampiona. Mečevi osmine finala Lige šampiona igraće se 18, 19, 25. i 26. februara, dok su revanši 10, 11, 17. i 18. marta.   "Sjajna ekipa, veliki izazov. Biće to dve fascinantne utakmice. Suprotstavićemo se Barseloni bez straha", prva je reakcija Gatuza nakon žreba u Nionu.   Finale će se igrati 30. maja u Istanbulu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TOMAS MILER POSLE ŽREBA U NIONU: Zadovoljni smo, biće zanimljivo!

Izvor: Kurir, 16.Dec.2019

Fudbaler Bajerna iz Minhena Tomas Miler rekao je danas da je njegova ekipa sigurna u sebe i zadovoljna što će u osmini finala Lige šampiona igrati protiv Čelsija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.