GDE SU LEGENDE JUNAJTEDA I BAJERNA: Šta danas rade akteri najzanimljivijeg finala Lige šampiona

Izvor: Kurir, 31.Mar.2014, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE SU LEGENDE JUNAJTEDA I BAJERNA: Šta danas rade akteri najzanimljivijeg finala Lige šampiona

Pred novi okršaj fudbalera Junajteda i Bajerna Kurir sport vam otkriva šta se dogodilo sa zvezdama istorijskog finala Lige šampiona iz 1999. godine

Fudbaleri Mančester junajteda i Bajerna iz Minhena odmeriće snage u četvrtfinalu Lige šampiona, 15 godina posle nezaboravnog finala u kojem su slavili "crveni đavoli".

Nama sumnje da je duel između Bajerna i Junajteda iz 1999. godine najdramatičnije finale >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Lige šampiona u istoriji tog rakmičenja.

Bavarci su tada poveli golom Marija Baslera, da bi Junajted u poslednjim minutima meča, sa dva gola u sudijskoj nadoknadi vremena, napravio senzacionalni preokret golovima dvojice rezervista – Tedija Šeringema i Ole Gunara Solskjera.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.