Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2024, 18:32

Spektakularno veče u Ligi šampiona: Deset golova i dva remija u Madridu i Londonu!

Atomski fudbal večeras u Ligi šampiona! U dva meča, u Madridu i Londonu, viđeno je deset golova, mnoštvo preokreta, da bi se nakon 90 minuta, oba meča završila remijima.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REAL - SITI Spektakl u najavi! Ančeloti vezistu stavio u odbranu, Pep kreće bez De Brujnea /SASTAVI/

Izvor: Sportal.rs, 09.Apr.2024

Fudbaleri Real Madrida od 21 sat dočekuju Mančester siti u utakmici četvrtfinala Lige šampiona, a tok ovog meča možete uživo da pratite putem bloga Sportala.

Nastavak na Sportal.rs...

Ne jedno, nego dva finala pre finala! Neverovatno veče u Ligi šampiona: Ovo je svih šest golova u prvom poluvremenu /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 09.Apr.2024

Neverovatno veče u prvim mečevima četvrtfinala Lige šampiona između Arsenala i Bajerna, kao i Real Madrida i Mančester sitija. Videli smo šest golova ukupno na obe utakmice u prvih 45 minuta.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.