E TO JE GAZDA: Šeik bin Zajed vodi navijače Sitija BESPLATNO na finale Lige šampiona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 18:57

E TO JE GAZDA: Šeik bin Zajed vodi navijače Sitija BESPLATNO na finale Lige šampiona (FOTO)

Plaća i PCR testove.

Vlasnik Mančester sitija, šeik Mansur bin Zajed Al Nahjan, najavio je da će finansirati let i snositi troškove prevoza za nekoliko hiljada navijača "Građana" koji će prisustvovati finalu Lige šampiona u Portu.

Engleski prvak se 29. maja na stadionu "Dragao" sastaje sa Čelsijem, a gazda Sitija odlučio je da pristalicama svog kluba pokrije ne male troškove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta u Portugal.

- Pep Gvardiola i ekipa su imali izvanrednu sezonu. Plasman u finale Lige šampiona zaista je istorijski trenutak za klub. Neverovatno je važno da što veći broj navijača može da prisustvuje toj posebnoj utakmici. Pogotovo oni koji su toliko godina podržavali Mančester siti kroz dobra i teška vremena - izjavio je vlasnik Sitija, koji se na nesvakidašnji potez odlučio kako bi ublažio finansijski pritisak na navijače koji su se suočili i još se suočavaju sa izazovima uslovljenim pandemijom koronavirusa.

His Highness Sheikh Mansour will fund the flight and transfer costs for the Official Club trip to the #UCLfinal in Porto at the end of the month 💙

🔷 #ManCity | https://t.co/axa0klD5rehttps://t.co/FxFwnS5WJB

— Manchester City (@ManCity) May 18, 2021

Kako se navodi na sajtu kluba, šeik Mansur bin Zajed Al Nahjan je svestan koliki su troškovi odlaska u Porto, kao i skupo PCR testiranje.

Jedna od najvažnijih utakmica u borbi za plasman u Ligu šampiona u Engleskoj biće odigrana večeras od 21.15 - Čelsi dočekuje Lester. Domaćin dva kola pre kraja 64 na četvrtoj, a gost 66 bodova na trećoj poziciji, a za vrat im diše Liverpul sa 63 boda. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,45, a dvojka 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

Većina navijača Sitija će zbog postojećih ograničenja u putovanju u roku od 24 sata morati da napuste Portugaliju, tako da će se bogati gazda kluba iz Dubaija na dan utakmice organizovati odlazak u Porto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlasnik Sitija plaća put za navijače u Porto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021

Vlasnik Mančester sitija Šeik Mansur će platiti put za navijače njegovog kluba na utakmicu finala Lige šampiona u Portu protiv Čelsija...Utakmica je na programu 29. maja, a oba kluba će moći da računaju na podršku po 6.000 navijača, preneo je Skaj njuz..."Trener Pep Gvardiola i ekipa su imali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.