Džekovo finale iz snova: „Vidimo se u Istanbulu“!

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023, 01:30

Džekovo finale iz snova: „Vidimo se u Istanbulu“!

Fudbaleri Intera i Mančester sitija sastaće se u velikom finalu Lige šampiona 10. juna u Istanbulu.
Biće ovaj meč poseban za sve njegove aktere, ali posebno za napadača Intera Edina Džeka koji je veliki deo karijere proveo u dresu „građana“.
Bosanski napadač igrao je za Mančester siti od 2011. do 2015 godine, odakle je otišao u Romu, a iz redova „vučice“ stigao u Inter 2021.
Džeko je bio oduševljen što će se za najvredniji trofej u klupskom fudbalu boriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << protiv Sitija, tako se nakon plasmana „građana“ u finale oglasio na svom „Tviteru“ uz poruku „vidimo se u Istanbulu“.
Iskusni 37-godišnji napadač jedan je od najzaslužnijih što će Inter igrati u finalu, postigao je gol u prvom meču polufinala protiv Milana, a sjajni napadač je četiri puta zatresao mrežu u ovoj sezoni Lige šampiona.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.