Don Fabio predviđa jedno iznenađenje u LŠ

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2020, 17:32

Don Fabio predviđa jedno iznenađenje u LŠ

Legendarni Italijan uveren da Đenaro Gatuzo može da iznenadi Kikea Setijena.

Barselona i Napoli će 8. avgusta odigrati revanš osmine finala Lige šampiona, nakon što su u februaru remizirali na San Paolu - 1:1.

Napoli je od tada u konstantnom usponu, a Barsa padu forme, stoga ne čudi što mnogi veruju da Napolitanci mogu da iznenade Katalonce.

"Napoli je veoma organizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim i mislim da mogu da stvore Barsi ogromne poteškoće. Nadam se da će Napoli ostati na ovom nivou i da će biti još spremniji u narednim nedeljama. Barsa se pati, naročito u fazi odbrane i to je njihov veliki problem", rekao je Kapelo.

Italijan veruje i da Juventus može da prođe Lion, iako juri zaostatak od 0:1.



"Ne mogu da garantujem 100%, ali sa ovim igračima koje ima Juventus, i pored poraza od 0:1, mislim da će proći u narednu rundu"
, istakao je Kapelo.

Podsetimo, završnica Lige šampiona na programu je od 12. do 23. avgusta u Lisabonu.

Prethodno su na programu revanši osmine finala, 7. i 8. avgusta kada ćemo saznati da li je Kapelo dobro predvideo ishode mečeva Barsa - Napoli i Juve - Lion.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.