De Brujne pobesneo na Gvardiolu VIDEO

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 12:38

De Brujne pobesneo na Gvardiolu VIDEO

Mančester siti je lagano došao do finala Lige šampiona.

U revanšu na Etihadu potukli su do nogu Real Madrid (4:0) i tako stigli do prve prilike da se bore za evropski trofej.

Ipak, nije išlo sve tako glatko na terenu, nervoza je svakako bila prisutna, a kamere su zabeležile incident čiji su akteri bili Kevin de Brujne i Pep Gvardiola.

Belgijanac u jednom napadu nije uočio slobodnog Džeka Griliša, što je iznerviralo Gvardiolu koji je skočio i žestoko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga ukorio zbog toga.

De Brujne je izgubio loptu od Edera Militaa, a onda je pobesneo, rukama gestikulirao ka Gvardioli, pokazujući time da je nezadovoljan zbog načina na koji je kritikovan.

Gvardiola je zamenio De Brujnea u 84. minutu, a na kraju su teren napustili u vedrom raspoloženju i zagrljeni, očigledno zaboravivši na incident.

Na obraćanju medijima, Gvardiola se dotakao te scene i objasnio šta je zamerio Belgijancu.

"Na 2:0 smo mnogo žurili. Početkom drugog dela, Gundogan je izgubio loptu, onda je Kevin imao tri nepotrebne tranzicije, mnogo smo žurili kada je trebalo raditi suprotno. Ipak, sve je to normalno. Tesno je, vi žurite i to nas je koštalo, ali generalno, imali smo izvanrednu utakmicu", poručio je Gvardiola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.