Da li ste spremni za PET finala u poslednjem kolu LŠ?!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020, 00:50

Da li ste spremni za PET "finala" u poslednjem kolu LŠ?!

Evo šta nas čeka!

Danas je zatvoreno peto kolo grupne faze Lige šampiona, ostaje nam još jedno, odlučujuće.

Ono što sigurno znamo to je da su u osmini finala - Bajern Minhen, Mančester Siti, Porto, Liverpul, Čelsi, Sevilja, Dortmund, Barselona i Juventus i da nas čekaju bukvalno "finala" u četiri grupe.

Ukratko "tizer", koji ćemo razraditi - Junajted je prvi u grupi, može lako da ispadne, Real i Inter su treći i četvrti, mogu i dalje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zajedno odu dalje. Timovi Red Bula kao domaćini imaju šansu da ispišu istoriji, te da kao domaćini pobedama nad Atletikom i Junajtedom odu dalje!

Definitivno je najzanimljivija grupa B u kojoj sva četiri tima i dalje imaju šanse da prođu dalje. Menhengladbah ima 8 bodova, Šahtjor je drugi sa 7, koliko ima i Real, a Inter ima 5. O toj grupi više čitajte OVDE, to je bila tema još u utorak.

Ono što je večeras podiglo "hajp" jeste grupa H u kojoj pred poslednje kolo Junajted, PSŽ i Lajpcig imaju po 9 bodova!

PSŽ i Lajpcig su kao gosti pobedili Junajted i Bašakšehir i sustigli Junajted na deobi prvog mesta. Situacija je takva da Junajted ne sme da izgubi u poslednjem kolu na gostovanju Lajpcigu inače ISPADA!

PSŽ je večerašnjim trijufom odradio mnogo, sada ima "zicer" kod kuće protiv Bašakšehira. Lajpcig mora da pobedi ako želi dalje, jer je Junajted u prvom meču slavio čak 5:0.

Dakle, PSŽ ima zicer, pobedom ide dalje, dok će Lajpcig i Junajted igrati pravo finale.     Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.