Četiri najbolja štopera na svetu, jedan je Lovren, a vi ostali...

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri najbolja štopera na svetu, jedan je Lovren, a vi ostali...

Među četiri nije Džo Gomez, tako da se postavlja pitanje Klopove procene...

Dejan Lovren ima visoko mišljenje o sebi.

I to nije jednom rekao, ali ako niste za sebe, niste ni za druge.



"Rekao sam da sam jedan od najboljih štopera na svetu, i mislim da nisam pogrešio"
, kaže Hrvat koji je sa Liverpulom i "Vatrenima" stigao do finala Lige šampiona i finala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mundijala, ali navijači ga i ne vole, smatraju da je isuviše sklon greškama.

Koga vidi uz sebe.

"Rekao bih Van Dajka, zatim Varana. Varan je u senci Ramosa, a bolji je igrač od njega, sigurno je trebalo da ga izaberu za najboljeg, osvojio je i evropsku klupsku i svetsku reprezentativnu titulu", dodaje Lovren.

"Takođe, uvek u prva tri je Tijago Silva, sjajan je, ima mnogo iskustva, nije visok, ali sjajno skače", objasnio je hrvatski štoper.

Nije naveo Džoa Gomeza, koga Klop verovatno smatra jednim od najboljih na svetu, pošto mu daje prednost u odnosu na Lovrena.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.