Bufon pitao Rojsa da li se brije, a ovaj priznao ko je najbolji golman na svetu

Izvor: Blic, 23.Feb.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon pitao Rojsa da li se brije, a ovaj priznao ko je najbolji golman na svetu

Legendarni golman Juventusa Đanluiđi Bufon i mladi fudbaler Borusije Dortmund Marko Rojs sastali su se pre međusobnog duela u osmini finala Lige šampiona, a imali su mnogo stvari da pitaju jedan drugog.

Iskusni Bufon je na startu razgovora, u šali, pitao Rojsa da li je počeo uopšte da se brije, dok je Nemac mislio da je čuvar mreže Italije za Juventus debitovao čak 1970. godine.

Bufon je u razgovoru otkrio zašto je postao golman, koji su mu omiljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glumci i kojim rezultatom bi voleo da se svaka utakmica završi. Sa druge strane, Rojs je naveo da, ukoliko se bude pravio film o njegovom životu, glavnu ulogu igra Denzel Vašington, a i priznao je ko je najbolji čuvar mreže na svetu - naravno, Bufon.

"Od starta sam želeo da budem golman. Shvatio sam još kada sam bio dete da ljudi sa mozgom stoje mirno i koriste svoju glavu, dok ostali trče okolo", naveo je Bufon.

Juventus i Borusija Dortmund igraju u utorak od 20.45 časova na stadionu u Torinu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bufon: Nadam se da je Rojs zarđao

Izvor: B92, 23.Feb.2015

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon našalio se da se nada da je Marko Rojs ‘zarđao’ pred duel svog tima i Borusije Dortmund u osmini finala Lige šampiona...Prva utakmica između Juventusa i Borusije igra se u utorak u Torinu od 20.45, dok je revanš na programu 11. marta...Rojs je jedan od najboljih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.