Borusijin Kampl se onesvestio na putu za Torino, u kolicima napustio avion!

Izvor: Blic, 24.Feb.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borusijin Kampl se onesvestio na putu za Torino, u kolicima napustio avion!

Dramatično se odvijao let Borusije Dortmund za Torino, gde nemački klub ovog utorka od 20.45 igra protiv Juventusa prvi meč osmine finala Lige šampiona.

U jednom trenutku, slovenački internacionalac Kevin Kampl je ušao u toalet aviona i onesvestio se.

Hitnom intervencijom medicinske službe Borusije ukazana mu je prva pomoć, a po sletanju u Torino izveštači su primetili da je ovaj 24-godišnji vezni igrač iznesen u invalidskim kolicima.

Kevin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kampl je ove sezone odigrao dve prvenstvene utakmice u prvoj postavi Borusije, no protiv Juventusa neće igrati, jer je po dolasku ekipe u hotel - smešten u posebnu sobu, odvojen od ostatka ekipe.

Kako prenosi "Bild", 50-godišnji doktor Borusije Markus Braun je istakao da je Kampl imao problema sa stomačnim virusom i da se i pre ulaska u avion požalio na bolove u mišićima.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.