Bolnica u Valensiji, kako bez pola tima na Atalantu?

Izvor: B92, 18.Feb.2020, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bolnica" u Valensiji, kako bez "pola tima" na Atalantu?

Fudbaleri Valensije na prvi duel protiv Atalante u osmini finala Lige šampiona otputovali su bez "pola tima" zbog velikih broja povreda.

Trener Albert Selades ne može da računa na bitne igrače kao što su Alesandro Florenci, Gabrijel Paulista, Ezekijel Garaj, Fransis Kokelan, Rodrigo, Manu Valjeho i Kristijano Picini.

Uz njih rovit je golman Jasper Silesen, koji nije branio od 7. decembra prošle godine zbog problema sa povredom kuka, kao i napadači Kevin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gameiro i Denis Čerišev.

Kada se tome doda da je tim sa Mestalje u lošoj formi i bez pobede u prethodna tri meča, za razliku od Atalante koja je slavila isto toliko puta, jasno je koliko težak zadatak čeka Valensiju.

Valensijin tim za Atalantu: golmani Haume, Silesen, Rivero, odbrana Koreja, Kosta, Mangala, Dijakabi, Gaja, Vas, Molina, vezisti Kondogbija, Soler, Pareho, Feran, napadači Čerišev, Guedeš, Maksi Lopez, Gameiro i Sobrino.

Utakmica se igra u sredu od 21 sat na stadionu "Đuzepe Meaca".
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.