Blan o Orijeu: Umesto da se sprema za utakmicu, on ne zna šta da radi

Izvor: RTS, 15.Feb.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blan o Orijeu: Umesto da se sprema za utakmicu, on ne zna šta da radi

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan rekao je da suspenzija Serža Orijea nije pogodila samo igrača, već i klub koji neće moći da računa na njega.

"On je momak koji bi danas trebalo da se priprema za osminu finala Lige šampiona i to bi mu bilo bolje nego da sada sedi kod kuće i ne zna šta da radi", rekao je Blan francuskim medijima.
Klub je suspendovao Orijea zbog vređanja Blana i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pojedinih saigrača.
"To je za njega kazna, ali je kazna i za klub, što mi se posebno ne sviđa. On je veliki dečko i može da radi šta želi. Ali, moraće da se nosi sa posledicama", kazao je Blan.
PSŽ će sutra dočekati Čelsi u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Hrani kuče da te ujede… Blan teško podneo Orijeove uvrede

Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2016

Trener koji je pre dve godine insistirao na dovođenju defanzivca iz Obale Slonovače ne može da veruje da mu je tako vraćeno..U predvečerje krucijalnog meča sa Čelsijem, svlačionicu Pari Sen Žermena su kao zemljotres uzdrmale skandalozne izjave Serža Orijea. Defanzivac je isprozivao saigrače,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.