Izvor: RTS, 19.Avg.2020, 12:43

Bajern protiv Liona sprečava francusko finale

Fudbaleri nemačkog Bajerna iz Minhena i francuskog Olimpika iz Liona igraju večeras meč drugog polufinala Lige šampiona i odlučuju ko će na megdan za titulu PSŽ-u. Utakmica počinje u 21 sat, uz prenos na Prvom programu RTS-a.
Bez ikakve dileme favorit u ovom susretu je bavarski gigant, koji je u prethodnoj rundi doslovno uništio Barselonu nanevši joj težak poraz - 8:2. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Pokazali su igrači Hansa Flika u tom meču svu lepotu modernog, napadačkog fudbala, i do vrha napunili mrežu Barselone, kojoj tom prilikom nije pomogao ni Mesi.
Naravno, teško je već u narednoj utakmici ponoviti slično izdanje, ali je izvesno da je gledajući sastav i individualni kvalitet (pomenimo samo Levandovskog, Dejvisa, Alkantaru), Bajern mnogo bliži nedeljenom finalu sa Pari Sen Žermenom.
No, ako je neko pokzao u ovom finišu takmičenja da može da pobedi kvote, to je upravo Lion.
Taktički besprekorno pripremljen tim Rudija Garsije već je napravio dva baš velika iznenađenja.
Prvo su izbačeni Juventus i Kristijano Ronaldo, a onda uprkos svim očekivanjima sa 2:1 okončan još jedan evropski put bogatog i moćnog Mančester sitija.
Apetiti su trofejnom francuskom klubu sasvim izvesno porasli, te žele u finale, svoje prvo i to svefrancusko.
Početak susreta je u 21.00, uz prenos na RTS 1, strim na RTS Planeti i tekstualni komentar na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bajern moćan i protiv Liona za finale Lige šampiona

Izvor: RTS, 19.Avg.2020

. Fudbaleri minhenskog Bajerna pobedili su Olimpik iz Liona sa 3:0 i plasirali se u finale Lige šampiona, u kojem će igrati protiv još jednog francuskog kluba – Pari Sen Žermena. Bavarska mašina je još jednom pokazala koliko je moćna i surova, pa će potpuno zasluženo imati šansu da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.