BBB PROTIV UEFA: Hrvati ne mare za kaznu i dolaze na utakmicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 18:58

BBB PROTIV UEFA: Hrvati ne mare za kaznu i dolaze na utakmicu

Duel je na programu u četvrtak.

Navijači zagrebačkog Dinama pokušaće da bodre klub na gostovanju Betisu u Sevilji u prvoj utakmici osmine finala Lige Konferencija (četvrtak, 21.00).

Hrvatski mediji pišu da se najvatrenije pristalice hrvatskog šampiona danima snalaze za karte i da u soptvenoj režiji lete ka Andaluziji.

UEFA je, podsetimo, kaznila Dinamo, zbog ubistva navijač AEK-a, odnosno navijače tog kluba, zabranom odlaska na gostovanja do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tekuće sezone.

Očigledno da ne haju za kaznu, a ostaje da se vidi kako će reagovati policija u Španiji kada vidi mnoštvo navijača iz Hrvatske. Da li će im zabraniti ulaz na stadion ili će se ispostaviti da je kazna UEFA samo beskorisno slovo na papiru.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.