Azar: Plašimo se PSŽ-a

Izvor: B92, 15.Feb.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar: Plašimo se PSŽ-a

Krilni napadač Čelsija Eden Azar priznao je da njegov tim strepi uoči duela sa Pari Sen Žermenom u osmini finala Lige šampiona.

Dva tima sastaju se u utorak u Parizu, treću sezonu u nizu u nokaut fazi elitnog takmičenja.

Dok su proteklih sezona to bili okršaji favorita za titulu, sada imamo s jedne strane moćni PSŽ, a s druge poklekli Čelsi.

"Svi u Čelsiju su pomislili: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ne, ne PSŽ, ne opet oni, posle žreba. I dalje pamtimo prošlu sezonu. Imali smo prolazak u svojim rukama, igrali na Stamford Bridžu, PSŽ je imao igrača manje, ali smo sve uništili primivši dva gola posle kornera. Znamo da je PSŽ jedan od timova od kojih se svi plaše ove sezone, na nivou su Reala i Barselone", rekao je Azar.

Dok se Čelsi muči u Premijer ligi, gde je bliži ispadanju nego Evropi, PSŽ suvereno korača ka četvrtoj uzastopnoj tituli u Francuskoj.

"Timovi idu na Park prinčeva svesni da mogu biti pregaženi. Može li se to dogoditi i Čelsiju? Sve je moguće. Ali mi smo i dalje tim pun sjajnih i talentovanih individualaca. Ne optisujte nas još. PSŽ je favorit, ali...", dodao je Belgijanac.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.