Atletiko u osmini finala Lige šampiona, Liverpul slavio protiv Milana

Izvor: Beta, 08.Dec.2021, 00:59

Atletiko u osmini finala Lige šampiona, Liverpul slavio protiv Milana

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su večeras u gostima ekipu Porta sa 3:1 i tako, uz Liverpul, izborili plasman u osminu finala Lige šampiona iz Grupe B.U drugom meču ove grupe, Liverpul je kao gost pobedio Milan sa 2:1.Ekipa Jirgena Klopa, koja je već bila obezbedila prvo mesto, takmičenje u grupi je završila sa maksimalnih 18 bodova, Atletiko je drugi sa sedam, Porto treći sa pet, dok je Milan poslednji sa četiri osvojena boda.Atletiko je na večerašnjem meču poveo golom Antoana Grizmana u 56. minutu. Lopta je posle kornera prošla kroz "šumu" igrača i na kraju stigla do Grizmana kojem nije bilo teško da pošalje loptu pored golmana domaćeg tima.Nakon tog gola rasplamsala se borba, "pala" su i tri crvena kartona te je Porto zaradio dva, a Atletiko jedan.Na kraju, Atletiko je pobedu potvrdio golovima Anhela Koree u 90. i Rodriga De Paula u 92. minutu, dok je utešni pogodak za Porto postigao Serhio Oliveria u 96. minutu sa bele tačke.Na utakmici u Milanu, domaći tim je poveo golom Fikaja Tomorija u 29. minutu nakon što se lopta odbila do njega posle odbrane Alisona.Liverpul je izjednačio u 36. minutu na sličan način. Aleks Okslejd-Čemberlen je šutirao, golman Milana je odbranio ...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atletiko u osmini finala Lige šampiona, Liverpul slavio protiv Milana

Izvor: Danas, 08.Dec.2021

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su večeras u gostima ekipu Porta sa 3:1 i tako, uz Liverpul, izborili plasman u osminu finala Lige šampiona iz Grupe B.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.