Izvor: RTS, 20.Maj.2021, 23:51

Aguero i Depaj na korak od Barse, tektonske promene kod Katalonaca

Argentinski napadač Serhio Aguero, kao i Holanđanin Memfis Depaj, na korak su od prelaska u Barselonu, potvrdio je Fabrisio Romano.
Kako navodi transfer ekpsert i novinar Skaj Sporta, Barselona je sa dvojicom napadača postigla sporazum oko visine plate i dužine ugovora.

Obojica napadača deo su projekta novog predsednika Đoana Laporte, koji usled loše finansijske situacije želi da dovede igrače koji su od juna slobodni agenti.
Romano >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navodi da će se angažovanje Aguera ozvaničiti posle finala Lige šampiona, koje je na programu 29. maja.
Argentinski napadač, inače kum Lionela Mesija, sa Barselonom bi trebalo da ugovori saradnju do 2023. godine, a iznos plate bi trebalo da bude manji od 10 miliona evra godišnje.
Poput Aguera, Depaj takođe pregovara sa "Blaugranom" o ugovoru do 2023. godine i takođe bi došao bez obeštećenja.
Holanđanin je velika želja trenutnog trenera Ronalda Kumana, ali nije poznato hoće li nekadašnji legendarni Barsin fudbaler ostati na poziciji šefa struke.
Pored dovođenja dvojice napadača, Romano navodi kako se u Barseloni sprema "čistka", odnosno da je ogroman broj igrača stavljen na transfer listu.
Neki od igrača koji bi mogli napustiti katalonski klub ovog leta su: Neto, Umtiti, Todibo, Roberto, Pjanić, Kutinjo, Brajtvajt, Firpo, pa čak i Dembele, Grizman, Buskets i Alba.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.