APOEL ima maksimalan poštovanje

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2012, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"APOEL ima maksimalan poštovanje"

Legendarni napadač Emilio Butragenje, sada funkcioner kluba iz Madrida kaže da Real neće olako shvatiti kiparski Apoel, ali priznao da je zadovoljan žrebom četvrtine finala Lige šampiona.

Voljom žreba u Nionu određeno je da se prvi meč četvrtine finala igra na Kipru, a španski gigant bi eventualno u finalu mogao da se sretne sa ljutim rivalom Barselonom.

"Sigurno da smo izbegli timove sa kojima nismo želeli da igramo u ovoj fazi. Ali, u fudbalu ne postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ništa što je potpuno sigurno, to moramo da imamo na umu", rekao je Butragenjo i dodao da Apoel zaslužuje maksimalno poštovanje.

"Pogledajte šta su sve napravili, ovo je četvrtfinale i tako ćemo se i ponašati. Protivnik ima naš maksimalan respekt. Kakva Barselona, o njima ne razmišljamo, daleko je finale, čekaju nas teške prepreke", rekao je funkcioner "Merengesa".

Erotokritu: Gostovanje Real je ostvarenje sna

Predsednik APOEL-a Fivos Erotokritu rekao je posle žreba za četvrtfinale fudbalske Lige šampiona da će duel njegove ekipe i slavnog Real Madrida biti veliki izazov, ali i gozba za ljubitelje fudbala na Kipru.

"To je ostvarenje sna i veliko iskustvo za nas. To što će Real doći na Kipar će biti prava gozba za navijače. Srećni smo što se prvi duel igra u Nikoziji", kazao je Erotokritu posle izvlačenja parova u Nionu i dodao i da je srećna okolnost što APOEL igra prvi meč kod kuće jer da se prvi susret igra u Madridu, eventualni loš rezultat za nejgov tim mogao bi da pokvari atmosferu na Kipru.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.