ANĆELOTI: Mančester siti je zasluženo pobedio

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 10:41

ANĆELOTI: Mančester siti je zasluženo pobedio

Italijanski trener najavio ostana u Madridu.

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je da je Mančester siti zasluženo izborio plasman u finale Lige šampiona, prenose britanski mediji. Mančester siti je sinoć na svom terenu pobedio Real rezultatom 4:0 u revanš meču polufinala Lige šampiona. U prvom duelu odigranom prošle nedelje u Madridu bilo je 1:1.

 - Izgubili smo. Dešava se i to u fudbalu. Nema tu previše pametovanja. Jednostavno nekada je na drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strani bolji tim. Sada se okrećemo narednoj sezoni. Mančester siti je zasluženo pobedio, bili su nadmoćni. Moramo da učimo iz ovakvih poraza - rekao je Anćeloti koji sa Realom ima ugovor do 30. juna naredne godine. - Niko ne sumnja da ću i naredne sezone biti tu. Predsednik Reala je bio sasvim jasan pre 15 dana. Ne bi trebalo praviti nikakvu dramu. Ekipa je odigrala odličnu sezonu i tako će da bude i naredne. Polufinale LŠ je ogroman uspeh. Biću tu i naredne sezone i boriću se za još jedan trofej u ovom takmičenju.

Italijanski stručnjak je podsetio da je Real prošle sezone osvojio Ligu šampiona, pošto je u polufinalu eliminisao Mančester siti.

 - Prošle sezone smo uspeli da pobedimo Mančester siti. Ove godine je bio red na njih. Ovaj poraz dosta boli. Bila je ovo dobra sezona za Real. Molim vas za malo poštovanja - dodao je trener Reala.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Anćeloti otkrio da ostaje trener Reala i zamolio je samo jednu stvar

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Maj.2023

Italija veruje u svoj tim Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je da je Mančester siti zasluženo izborio plasman u finale Lige šampiona, prenose britanski mediji. Građani su u sredu veče na svom terenu pobedili Real rezultatom 4:0 u revanš meču polufinala LŠ, dok je u prvom duelu odigranom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.