Izvor: RTS, 25.Feb.2021, 16:18

Zvezda protiv Milana, bitka za "San Siro" i osminu finala Lige Evrope (RTS 1, 21.00)

Fudbaleri Milana i Crvene zvezde igraju na "San Siru" revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope. U prvoj utakmici u Beogradu bilo je 2:2, što crveno-belima daje za pravo da se nadaju da mogu da nastave takmičenje. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a od 21 sat.
Duel dva nekadašnja šampiona Evrope pre sedam dana u Beogradu opravdao je očekivanja. Danas nas očekuje revanš, posle kojeg će biti poznato ko će u osminu finala Lige Evrope.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Italijanski velikan je svakako favorit, što nikako ne znači da su crveno-beli bez šansi.
Zvezda je to pokazala u prvom meču, kada je, uprkos igraču manje na terenu, u poslednjim trenucima meča došla do izjednačenja (2:2).
Stefano Pioli je u prvom duelu "mešao karte", Zlatan Ibrahimović bio je na klupi, ali i sa "šarolikim" satavom rosoneri su odigrali odličan meč i malo je nedostajalo da ostvare trijumf na beogradskoj "Marakani".
Zvezda je pokazala kvalitet, nije se uplašila imena protivnika i hrabrom igrom stigla do remija, koji crveno-belima ostavlja nadu da u revanšu mogu do iznenađenja i plasmana među 16 najboljih ekipa u takmičenju.
Trener Dejan Stanković najavljuje "hrabru i pametnu igru, bez zaletanja", a crveno-belima će biti potreban trijumf, ili remi sa bar tri postignuta pogotka, kako bi eliminisali slavnog rivala.
Za razliku od duela u Beogradu, utakmici će prisustvovati navijači, ali uz strogu kontrolu zbog epidemije koronavirusa.
Glavni sudija meča biće Španac Hesus Hil Manzano.
Ovo je treći put u istoriji da se dva kluba sastaju u evrokupovima, a oba prethodna puta, zahvaljujući kvalitetu ali i srećnim okolnostima, pobednik je bio Milan.
Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope igra se na "San Siru" u Milanu od 21 sat, uz direktan televizijski prenos na Prvom programu RTS-a.
Kretanje rezultata i tok meča možete pratiti i na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA ZVEZDE U MILANU: Crveno-beli dominirali na San Siru, ali na kraju ipak ispali iz Evrope! Gobeljić tragičar utakmice!

Izvor: Kurir, 25.Feb.2021

Fudbaleri Crvene zvezde završili su učešće u šesnaestini finala Lige Evropa, pošto su večeras igrali 1:1 u gostima sa Milanom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.