Poluvreme - Valensija u sve težoj situaciji, odlična Atalanta (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Valensija u sve težoj situaciji, odlična Atalanta (video)

Posle lošeg početka, gosti se oslobodili pritiska i propustili prilike da stignu do izjednačenja. A onda...

Završeno je prvo poluvreme na ''San Siru'' u Milanu, gde Atalanta kao domaćin vodi protiv Valensije sa 2:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Vodeći gol postigao je Hans Hatebur u 16. minutu, kada je pravovremeno reagovao na centaršut Gomeza sa leve strane i sa ivice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << peterca poslao loptu u mrežu.

Osam minuta pre toga stopostotnu priliku propustio je Pašalić, koji u situaciji jedan na jedan nije uspeo da savlada golmana Domeneka.

Sredinom prvog poluvremena Valensija se oslobodila početnog pritiska domaćina, pa je na isteku prvih pola sata igre imala dve odlične prilike, pgotovo onu Guedešovu u 34. minutu, kada je iskosa sa leve strane loptu poslao tik pored stative.

Ipak, ubrzo posle toga Atalanta ponovo preuzima inicijativu, de Ron je imao odličan pokušaj sa distance, kada je lopta otišla iznad prečke, a na ulasku u 42. minut domaći su duplirali prednost.

Kao i kod prvog gola, akcija je tekla po levoj strani, ali ovoga puta lopta je prosleđena do Iličića na nekih 17 metara od protivničkog gola, odakle slovenački interncionalac šalje snažan i precizan šut u desni ugao Domenekovog gola - 2:0.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Atalanta ubedljiva protiv Valensije u osmini finala Lige šampiona

Izvor: Beta, 20.Feb.2020, 00:20

Fudbaleri Atalante pobedili su večeras kao domaćini u Milanu Valensiju sa 4:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.Atalanta je dominirala tokom cele utakmice i stekla je veliku prednost pred revanš u Španiji. Dvostruki strelac bio je Hans Hatebur, u 16. i 63. minutu, a golove za domaće...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.