Izvor: RTS, 15.Maj.2021, 21:56

Čelsi poražen u finalu, "Lisicama" trofej FA kupa

Fudbaleri Lestera osvojili su FA Kup pošto su u finalu savladali ekipu Čelsija sa 1:0.
Izabranici Tomasa Tuhela tako su ostali bez trofeja ove sezone, ali će imati priliku da to poprave u finalu Lige šampiona protiv Sitija.

U finalu FA Kupa, Lester je uspeo da sačuva svoju mrežu i da jednim golom dođe do pobede.
Igrao se 63. minut kada je Tilemans na asistenciju Barnsa savladao Kepu i postavio konačan rezultat.
Četa Brendana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rodžersa je tako izborila prvi pehar u ovom takmičenju u istoriji Lestera. 
Uz to, "lisice" u dosadašnjem toku sezone Premijer lige zauzimaju treće mesto, te će gotovo izvesno izboriti plasman u Ligu šampiona naredne godine. 
Čelsi, koji se nalazi na četvrtom mestu u domaćem prvenstvu, pored toga što će pokušati da zadrži ili poboljša poziciju u Premijer ligi, utakmicu sezone igra u okviru finale Lige šampiona, gde će pokušati da iznenade Siti i dođu do "ušatog pehara". 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.