Izvor: Mondo, 22.Avg.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju "Filmski susreti" u Nišu

Festival glumačkih ostvarenja 'Filmski susreti' počinje u subotu u Nišu, a do zatvaranja 28. avgustapublika će videti 14 filmova od čega je osam premijera.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje filmski festival u Nišu

Izvor: NaDlanu.com, 21.Avg.2009, 12:10

NIŠ, 21. avgusta 2009. (Beta) - Festival glumačkih ostvarenja "Filmski susreti" počinje u subotu u Nišu, a do zatvaranja 28. avgusta publika će videti 14 filmova od čega je osam premijera. Savet 44. filmskih susreta imenovao je žiri ovogodišnjeg festivala koji čine glumica Dara Džokić, predsednik...

Nastavak na NaDlanu.com...

Počinje filmski festival u Nišu

Izvor: Poslovna žena, 21.Avg.2009

Festival glumačkih ostvarenja "Filmski susreti" počinje u subotu u Nišu, a do zatvaranja 28. avgusta publika će videti 14 filmova od čega je osam premijera.Savet 44. filmskih susreta imenovao je žiri ovogodišnjeg festivala koji čine glumica Dara Džokić, predsednik i članovi Isidora ..

Nastavak na Poslovna žena...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.