Ponuda za “svačiji ukus i džep“ na predstojećem niškom Auto Moto Festu

Izvor: RadioCity.rs, 26.Sep.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponuda za “svačiji ukus i džep“ na predstojećem niškom Auto Moto Festu

Za ovogodišnji Auto Moto Fest niški dileri automobila spremili su sedam srpskih i desetak niških premijera. Prema rečima organizatora, u ponudi će se naći modeli za svačiji ukus i svačiji džep, dok se posebno najavljuje dolazak Forda Mustanga.
Volkswagen će kao srpsku premijeru prikazati svoj API Tiguan, Audi A3 restilizovan, Toyota Rav4 hybrid >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << i Fiat ima srpsku premijeru Tipo, ali hajde da vidimo kako će izgledati Ford Mustang, koji, naravno, nije na prodaju. Ima tu i elegantnih limuzina, komercijalnih vozila, ali i terenaca. GAZ ruski nije bio do sada na sajmu, ali tu su i izlagači KIA motors, Citroen, Great Wall, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, Yamaha sa dvotočkašima, Hyundai, kao i auto škole, auto servisi i rent-a-car kuće, osiguravajuće kuće, imaćemo čak i igraonicu“, priča za City radio PR Festa Maja Vodeničarski.

Dakle, na oktobarskom Sajmu automobila u Nišu biće predstavljeni najnoviji modeli i ponuda automobila koja je trenutno aktuelna u Evropi. Takođe, banke, lizing kuće kao i sami distributeri najavili su da će za vreme održavanja sajma za sve kupce odobravati povoljnije uslove za nabavku novih vozila.

„U toku trajanja sajma planiraju da dozvole popuste, ali ne samo ta tri dana već je potrebno da dođete i da se dogovorite sa distributerima, oni vam ponude opciju kako možete da platite, i ponude vam test vožnju. Mnogi sajamski popusti će biti produženi na nekih mesec dana posle sajma“, rekla je Maja ispred organizacije ovogodišnjeg Festa.

Svečano otvaranje Auto moto festa zakazano je za 7. oktobar u 11 sati, a Maja nam priča čime je ovogodišnji program obogaćen, kada su u pitanju propratne zabavne manifestacije.
„Sajam će na samom početku biti drugačiji nego svi drugi, jer ga pored zvaničnog dela otvaramo svirkom, koja će trajati sat vremena. U pitanju je zabavna muzika i bend „Posetioci“. Mislim da se u Srbiji nije dešavalo da neki sajam počne svirkom. Postoji naravno i standardni izbor za najlepši štand, za najautomobil i za najlepšu hostesu, i taj izbor je negde ljudima najinteresantniji“, kaže maja Vodeničarski.
Podsetimo, Auto Moto Fest održava se u Hali Čair od 7. do 9. oktobra, od 10 do 20 sati. Ulaznica košta 200 dinara. Očekuje se poseta oko trideset hiljada ljudi iz čitavog regiona. Organizator je City Marketing Centar, a pokrovitelj Grad Niš i TON.

Pogledaj vesti o: Audi,   Toyota,   Ford

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.