Film koji otvara FEST rekorder sa 10 nominacija za Oskara

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Jan.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film koji otvara FEST rekorder sa 10 nominacija za Oskara

Nakon višemesečnih spekulacija, konačno su objavljene zvanične nominacije za Oskara. Ceremonija dodele nagrada biće održana 24. februara, drugog dana FEST-a, na kome možete pogledati neke od filmova koji su se našli u konkurenciji za prestižne zlatne statuete.

 
Film koji otvara FEST, Miljenica (The Favourite), apsolutni je rekorder sa čak 10 nominacija, i to u sledećim kategorijama: najbolji film, režija (Jorgos Lantimos), originalni scenario (Debora Dejvis i Toni Meknamara), glavna ženska uloga (Olivija Kolman), sporedna ženska uloga (Rejčel Vajs i Ema Stoun), montaža, kamera, kostim, scenografija. Miljenica se prikazuje...
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.