Belgrade Beer Fest

Izvor: Plakatt.com, 21.Jun.2010, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgrade Beer Fest


Ušće, Beograd
Wednesday 18 Aug 19:00 - 22 Aug 00:00

Belgrade Beer Fest 2010 - bolji i masovniji nego ikad
Ovogodišnji Belgrade Beer Fest biće održan na Ušću, najlepšem otvorenom koncertnom prostoru u Beogradu, od 18. do 22. avgusta. Očekuje se da će poseta premašiti prošlogodišnji rekord, kada se, za pet festivalskih večeri, okupilo više od pola miliona ljudi. Očekivanja se baziraju na činjenici da interesovanje za Beer Fest, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, raste iz godine u godinu, kao i na garanciji Beogradske kulturne mreže, producenta festivala, da će ovogodišnji muzički program prevazići sve prethodne.
Ulaz je, kao i uvek, besplatan!
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Eks-Ju rokeri na Ušću

Izvor: Blic, 22.Jun.2010, 01:05

Popularni festival „Beer Fest“ biće ove godine, u produkciji Beogradske kulturne mreže, održan u dva grada. U Beogradu nastupaju „Riblja čorba“, Bajaga i „Instruktori“, „Van Gogh“, Dejan Cukić, „Pankrti“, Neno Belan, Bilja Krstić, Beni Benasi i mnogi drugi, a u Vrnjačkoj Banji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.