Izvor: Danas, 16.Avg.2022, 10:36

Euforija u Haifi: Crvenu zvezdu bi dočekalo i 70 hiljada navijača

Dvomeč značaja plasmana u Ligu šampiona i dvadesetak miliona evra u klupskoj kasi doveo je do potpune euforije u Haifi. Makabi će u sredu uveče ugostiti Crvenu zvezdu (21.00) a stadion "Semi Ofer" biće daleko manjeg kapaciteta nego što je potražnja za kartama. Prema izveštajima izraelskih novinara, da ima kapacitet od 70 hiljada mesta, stadion bi u Haifi bio rasprodat. Makabi će pokušati da u prvom meču plej-ofa, materijalizuje toliku podršku sa tribina, pogotovo jer se tokom ovosezonskih kvalifikacija pokazao kao veoma neugodan domaćin.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Euforija u Haifi pred Zvezdu: Stadion bi bio mali i za 70.000 navijača

Izvor: B92, 16.Avg.2022

Fudbalere Crvene zvezde u sredu očekuje "pakleno" gostovanje u Izraelu...Crveno-beli će od 21 čas po našem vremenu gostovati Makabiju u Haifi, čiji navijači su već pokupovali sve dostupne ulaznice...A na stadionu "Semi Ofer" kapaciteta 30.780 mesta će zbog propisa UEFA biti "samo" 28.000 gledalaca...Iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.