Zvanično, kapitalno pojačanje - Danilo Pantić ponovo u Superligi!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 11:48

Zvanično, kapitalno pojačanje - Danilo Pantić ponovo u Superligi!

Bivši fudbaler Partizana pronašao novi angažman.

Čukarički je danas zvanično potvrdio dolazak nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije Danila Pantića.

Bivši fudbaler Partizana je aktuelni član Čelsija, a na Banovo brdo stiže na jednogodišnju pozajmicu.

"Veliko pojačanje za naš klub. Svima su dobro poznati kvaliteti Danila Pantića. Sa nama je već duži period, odradio je čitave >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pripreme na Zlatiboru, odigrao i nekoliko prijateljskih utakmica. U međuvremenu su završene sve formalnosti pa će Pantić narednih godinu dana provesti kao pozajmljen igrač Čelzija u Čukaričkom", kazao je Nenad Mirosavljević, sportski direktor kluba sa Banovog brda.



"I u ovom prelaznom roku za sada nismo mnogo pazarili, posle levog beka Nemanje Tošića, Pantić je drugo pojačanje. Oslanjamo se uglavnom na našu Omladinsku školu, koja je jedna od najboljih u Srbiji, a pojačanja koja dovodimo moraju da budu ekstra kvalitet. Takav je slučaj upravo sa Danilom Pantićem"
, kazao je funkcioner "brđana".

Pantić se dovodio u vezu i sa povratkom u Partizan, međutim klub iz Humsike nije želeo da obnovi saradnju sa momkom koji je ponikao u njihovoj omladinskoj školi kluba.

Posle neuspešne sezone u Fehervaru, sada će imati priliku da ponovo zaigra u Superligi Srbije.

View this post on Instagram

Od srede Danilo Pantić je i zvanično igrač Čukaričkog. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa belo-crnima, na Banovom brdu će igrati kao pozajmljen igrač iz Čelzija u narednih godinu dana. - Veliko pojačanje za naš klub. Svima su dobro poznati kvaliteti Danila Pantića. Sa nama je već duži period, odradio je čitave pripreme na Zlatiboru, odigrao i nekoliko prijateljskih utakmica. U međuvremenu su završene sve formalnosti pa će Pantić narednih godinu dana provesti kao pozajmljen igrač Čelzija u Čukaričkom – kazao je Nenad Mirosavljević, sportski direktor kluba sa Banovog brda, koji je još dodao: - I u ovom prelaznom roku za sada nismo mnogo pazarili, posle levog beka Nemanje Tošića, Pantić je drugo pojačanje. Oslanjamo se uglavnom na našu Omladinsku školu, koja je jedna od najboljih u Srbiji, a pojačanja koja dovodimo moraju da budu ekstra kvalitet. Takav je slučaj upravo sa Danilom Pantićem. #fkcukaricki #superliga

A post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki) on Aug 12, 2020 at 2:01am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAPITALNO POJAČANJE STIGLO NA BRDO: Danilo Pantić zvanično fudbaler Čukaričkog

Izvor: Kurir, 12.Avg.2020

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Danilo Pantić zvanično je postao fudbaler Čukaričkog, objavio je beogradski klub.

Nastavak na Kurir...

NAŠAO KLUB, PA SE OŽENIO: Ljubimac Grobara sklopio brak sa lepoticom, kumovala im žena zvezde Junajteda! FOTO

Izvor: Kurir, 12.Avg.2020

Fudbaler Danilo Pantić je posle mnogo peripetija završio prelazak u Čukarički, gde će igrati kao pozajmljeni igrač londonskog Čelsija a istog dana kada je to ozvaničeno, bivši vezista Partizana je potpisao još jedan ugovor. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.