Zverev u polufinalu na Federera, Đoković sa Andersonom

Izvor: RTS, 16.Nov.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zverev u polufinalu na Federera, Đoković sa Andersonom

Nemac Aleksandar Zverev je pobedio Amerikanca Džona Iznera sa 2:0 (7:6, 6:3) i plasirao se u polufinale završnog turnira u Londonu. Očekuje ga duel sa Švajcarcem Rodžerom Federerom. U drugom polufinalu sastaće se Novak Đoković i Južnoafrikanac Kevin Anderson. Direktan prenos mečeva je na kanalima RTS-a.
Posle velike borbe dva neustrašiva servera, Zverev je izašao kao pobednik. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Imao je Nemac više koncentracije u odlučujućim momentima i uspeo je da savlada rivala, koji je već posle prvog seta izgubio šansu za plasman u polufinale.

Oba tenisera su bila sigurna na svoj servis, a jedina brejk, a ujedno i set lopta, u prvom setu viđena je u 12. gemu, nije je iskoristio Izner. Set je rešen u taj-brejku. Zverev je bio sigurniji u ovom periodu i dobio ga sa 7:5.
Slična slika u drugom setu, međutim, odlučijući je bio osmi gem. Zverev je napao servis protivnika, osvojio jedinu brejk šansu na meču i iskoristio je. Potom je bio siguran na svoj servis i stavio tačku na ovaj meč – 6:3 u drugom setu.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zverev u polufinalu na Federera, Novak sa Andersonom

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2018

Aleksandar Zverev savladao je Džona Iznera i zabeležio drugu pobedu na završnom ATP turniru u Londonu. Zverev će u polufinalu igrati sa Rodžerom Federerom...Aleksandar Zverev zabeležio je drugu pobedu na završnom turniru dok je za Iznera ovo treći poraz. Ova pobeda mladom igraču donosi prvo...

Nastavak na N1 televizija...

Novak: Jedan poen je odlučio pobednika

Izvor: RTS, 17.Nov.2018, 00:15

Novak Đoković je nakon trijumfa nad Čilićem i plasmanom u polufinale završnog turnira u Londonu izjavio da mu je drago što je bez poraza završio grupnu fazu, a da je to ostvario zbog odlične koncentracije na meču sa Hrvatskim teniserom. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.