VIMBLDON: Federer savladao Raonića i plasirao se u polufinale (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIMBLDON: Federer savladao Raonića i plasirao se u polufinale (FOTO)

Švajcarac će da igra sa Berdihom u polufinalu u petak.

Dok favoriti jedan po jedan odlaze sa Vimbldona, put do vrha, polako i sigurno se otvara Rodžeru Federeru. Švajcarac je ušao u polufinale posle pobede nad Milošem Raonićem u tri seta (6:4, 6:2, 7:6 (7:4)), u kojem će u petak da se sastane sa Tomašom Berdihom.

Na taj način se revanširao Kanađaninu za poraz u prošlogodišnjem finalu i zadržao prvo mesto po broju igranja u polufinalu gren slem turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (42), ispred Konorsa i Đokovića, koji su 31 put ušli u najbolji kvartet najvećih takmičenja.

POVREDA JE BILA JAČA: Novak predao Berdihu (FOTO)

VIMBLDON: Ispao Marej, Noletu otvoren put ka prvom mestu (FOTO)

3-2 Raonic. pic.twitter.com/jenSNrpAqC

— Live Tennis (@livetennis) July 12, 2017

Box on their feet as #Federer

saves four break points to hold 4-4!

Big let down for #Raonic pic.twitter.com/SWgamKzUKZ

Novak otkrio šta ga je ISFRUSTRIRALO na Vimbldonu (FOTO)

Inače, ovo je bio Federerov 100. meč na Vimbldonu, 50. gren slem četvrtfinale, kao i 12. plasman u polufinale na prestižnom takmičenju u Londonu.

Rezultati četvrtfinala: Miler – Čilić 2:3, Marej – Kveri 2:3, Raonić – Federer 0:3, Berdih – Đoković 1:0 (7:6 (7:2), 2:0).

Parovi polufinala (14.jul): Kveri – Čilić u 14, Federer – Berdih u 16 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.