Upoznao sam Novaka, ali Federer je model za sve nas

Izvor: B92, 28.Apr.2021, 10:51

"Upoznao sam Novaka, ali Federer je model za sve nas"

Napadač Bajerna Robert Levandovski veliki je poklonik još jednog sporta, tenisa.

Pre svega igre jednog tenisera, a u pitanju je vlasnik 20 Grend slem titula, Rodžer Federer.

Levandovski je nedavno odgovarajući na pitanja u serijalu "Deset stvari bez kojih ne bi mogao da živi", rekao kako se divi Švajcarcu iako nikada nije imao prilike da ga upozna.

"On je pravi model za sve. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ne samo za druge sportiste, već i za mene. Igra na najvišem nivou godinama unazad i stalno pokazuje koliko je sjajna osoba", rekao je golgeter kluba iz Minhena.

On je rekao da će što pre pročitati biografiju Federera koju je napisao švajcarski novinar Rene Štaufer.

Na pitanje, da li je imao priliku da upozna Rodžera, odgovorio je negativno, ali je zato rekao koga je imao prilike da sretne.

"Rodžera? Nisam ga sreo još, ali jesam Novaka Đokovića, možda je trebalo sa sobom da ponesem njegovu knjigu", nasmejao se Levandovski.

Kada je reč o Federeru, on je rekao da su mu glavni ciljevi do kraja sezone Vimbldon i Olimpijske igre u Tokiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.