Tim odigrao i za Federera: Ako pobedi u petak uveče...

Izvor: Mondo, 15.Nov.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim odigrao i za Federera: Ako pobedi u petak uveče...

Austrijanac savladao i eliminisao Keija Nišikorija sa završnog turnira.

Foto: John Walton/PA via AP/Tanjug

Rodžer Federer sa zadovoljstvom je ispratio meč Dominik Tim - Kei Nišikori (6:1, 6:4), koji je otvorio takmičarski petak u pojedinačnoj konkurenciji.

Austrijanac je savladao Japanca, izbacio ga sa turnira i njegov trijumf omogućava Federeru da bude prvi u grupi "Lejton Hjuit" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ako kasnije tokom večeri savlada Kevina Andersona.

Štaviše, Federeru je sada za plasman dovoljan i set u tom duelu, s tim da bi šestostruki šampion tako prošao kao drugoplasirani.

Nišikori je u prvom kolu šokirao Švajcarca, ali je pre Tima izgubio i u meču protiv Andersona (6:0, 6:1).

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tim savladao Nišikorija, Federer bolji od Andersona

Izvor: RTS, 15.Nov.2018

Austrijski teniser Dominik Tim ubedljivo je porazio Japanca Keija Nišikorija sa 2:0 u grupi "Lejton Hjuit" na Završnom mastersu u Londonu. Tim je sa 6:1, 6:4 došao do svoje prve pobede na turniru, a Nišikori je posle drugog poraza eliminisan sa turnira. Federer savladao Andersona sa 2:0 (6:4,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.