Težak zadatak za Novaka na Rolan Garosu

Izvor: JavneVesti.com, 23.Maj.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak zadatak za Novaka na Rolan Garosu

 
Federer, Raonić, Nišikori, Conga su u Đokovićevoj polovini. Prvi rival Brazilac Souza

 
Novaku Đokoviću samo Rolan Garos nedostaje da bi kompletirao trofeje sa svih Gren slemova, ali će 2014. godine imati jako težak posao.
 
 
Žren koji je u petak održan u Parizu nimalo nije naklonjen zahuktalm srpskom asu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << koji zaostaje za Rafaelom Nadalom manje od 700 poena.
 
Prvi rival Novaka je 24-godišnji Portugalac Žoao Souza, 42. na svetu, i on nije nikakav problem, ali jeste spisak imena koji se nalaze u Novakovoj polovini žreba.
 
Na putu ka finalu su mu i Federer (moguće polufinale), Raonić/Nišikori (četvrtfinale), Conga (osmina finala)…
 
Potencijalni rival u drugom kolu našem teniseru je Žeremi Šardi, zatim Marin Čilić. Sve teže od težega…
 
Rafael Nadal, koji u Parizu ima 59/1 na šljaci drugog po redu Rolan Garosa je u istoj polovini žreba sa šampionom Australijan opena Stanislasom Vavrinkom.
Nadalov rivan na početku biće dobitnik “vajld karda” Robi Ginepri. U polovini žreba “večitog” pariskog šampiona su i David Ferer, Endi Mari, Grigor Dimitrov…
 
LAJOVIĆ KOD NADALA
Dušan Lajović će takmičenje početi protiv Federika Delbonisa iz Argentina, a ukoliko prođe čeka ga pobednik duela Jirgen Cop – Tomi Has. U toj polovini žreba je Rafael Nadal, koji bi bio eventualni rival srpskom reprezentativcu u četvrtoj rundi.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.