TRAŽI PUT KA VRHU: Federer otpustio trenera

Izvor: Kurir, 12.Okt.2013, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAŽI PUT KA VRHU: Federer otpustio trenera

Posle tri i po godine Švajcarac prekinuo saradnjhu sa Polom Anakonom

Rodžer Federer prekinuo je saradnju sa trenerom Polom Anakonom posle tri i po godine.

"Kada smo počeli da radimo zajedno, imali smo trogodišnji plan u kojem je trebalo da osvojim još jednu Gren slem titulu i da se vratim na prvo mesto. Ta dva glavna cilja smo ostvarili, uz brojne druge“, objavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Federer na zvaničnom sajtu.

"Posle brojnih razgovora koji su kulminirali posle poslednjeg niza treninga, osetili smo da je najbolje za obojicu sada da se rastanemo. Pol ostaje moj dragi prijatelj, radujemo se našem prijateljstvu. Hvala mu na svemu što je učinio za mene“, dodao je Rodžer.

Švajcarac u poslednje vreme igra ispod svog nivoa – ispao je u drugom kolu Vimbldona, usledio je razočaravajući period na šljaci, problemi sa leđima, a ništa bolje nije prošla ni američka turneja na betonu koja se okončala porazom od Robreda u osmini finala US opena.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.