Siner me podseća na Federera

Izvor: B92, 04.Feb.2024, 19:54

"Siner me podseća na Federera"

Lindzi Von, olimpijska šampionka u skijanju, nedavno je imala prilike da govori i o novom teniskom šampionu, Janiku Sineru.

Amerikanka ga je uporedila sa legendom svetskog tenisa, Švajcarcem Rodžerom Fedederom.

Siner je postao prvi Italijan koji je osvojio grend slem trofej u Melburnu, a Lindzi je impresionirana onim što je videla.

"On je veliki sportista, veoma inteligentan i nisam iznenađena da je osvojio Australiju. Mislila sam i pre toga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će pobediti, on je neko ko će tu ostati dugo vremena", kaže Vonova.

Po ponašanju, najviše je podseća na Federera.

"Zaista me podseća na Federera, da budem iskrena. Ako je pod pritiskom, a mora da servira, ili ima meč loptu ili slično, pretpostavka je da ako ne dobije poen da se neće ništa dogoditi", dodala je skijašica.

Ona je uporedila dva sporta.

"To nije kao u skijanju, gde ako napravite grešku, vi padnete i možete potencijalno veoma teško da se povredite. On u svaku situaciju ulazi bez straha, bez obzira šta je. I takva perspektiva je različita u odnosu na mnoge ljude, sportiste, on to koristi kao prednost. U ovih nekoliko godina koliko ga znam, vidim kako mu samopouzdanje raste. Javno je govorio o tome, a sada je fizički jači. Visok je, definitivno se trudi da postane snažniji. Polako sazreva, raste i samo će biti bolji. Uzbuđena sam da gledam kako će nastaviti da niže uspehe u karijeri", zaključila je Lindzi Von.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.