Senzacija na Vimbldonu, posle Nadala ispao i Federer

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2013, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija na Vimbldonu, posle Nadala ispao i Federer

Branilac titule i treći teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer je ispao u drugom kolu Vimbldona.
(FOTO: AP)
Posle Darsisa koji je izbacio Nadala, senzaciju je napravio Ukrajinac Sergej Stakovski. On je slavio protiv Federera sa 3:1 – 6:7, 7:6, 7:5, 7:6.
Stakovski je posle ove pobede prošao u treće kolo u kom će se sastati sa Jirgenom Melcerom koji je pobedio Nemca Rajstera sa 3:1 u setovima.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

PAO KRALJ VIMBLDONA: Stahovski izbacio Federera!

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jun.2013, 00:31

Dan pun iznenađenja na Vimbldonu završio se najvećim od svih - sedmostruki šampion Rodžer Federer eliminisan je već u drugom kolu... Federer je izgubio od 116. igrača sveta, Ukrajinca Sergija Stahovskog, koji je slavio sa 3:1 u setovima, 6:7, 7:6, 7:5, 7:6. Ovo je jedno od najvećih iznenađenja...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.