SVE O BELOM SPORTU: Pipa Midlton piše o Vimbldonu

Izvor: Kurir, 06.Jun.2013, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE O BELOM SPORTU: Pipa Midlton piše o Vimbldonu

U tekstu Midlton čitaocima otkriva koji igrači su "lepi za oko", piše o svojim teniskim iskustvima, a biće tu i njen intervju sa Rodžerom Federerom

NJUJORK - Mlađa sestra britanske vojvotkinje od Kembridža, Pipa Midlton pisaće za ugledni magazin "Vaniti fer".

Sestra Kejt Midlton pisaće o teniskom turniru u Vimbldonu za julsko izdanje lista. U tekstu, 29-godišnja Midlton čitaocima otkriva koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << igrači su "lepi za oko", piše o svojim teniskim iskustvima, a biće tu i njen intervju sa Rodžerom Federerom.

"Ona je dobar posmatrač klasične britanske zabave", rekao je urednik Grejdon Karter. "Takođe je sportista i radujemo se njenim tekstovima o tradicionalnim engleskim razonodama, počev sa Vimbldonom".

U februaru Midltonova je počela da piše kolumnu za mesečnik "Vejtros kičen" koji izdaje britanski lanc superkarketa "Vejtros", a prošle godine je izdala vodič za organizovanje zabava "Celebrate: A Year of British Festivities for Families and Friends".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.