ŠVAJCARAC OTKLONIO SVAKU DILEMU: Novak će završiti kao najbolji svih vremena

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 21:48

ŠVAJCARAC OTKLONIO SVAKU DILEMU: Novak će završiti kao najbolji svih vremena

Pobesneće zbog ove izjave njegov sunarodnik Federer.

Trostruki gren slem šampion i ovogodišnji učesnik na turniru Srpska open u Banjaluci Stanislav Vavrinka istakao je da smatra da će Novak Đoković na kraju karijere biti najbolji teniser svih vremena.

Potencijlni protivnik Švajcarcu u drugom kolu biće upravo prvi reket sveta, a pre toga Vavrinka u prvoj rundi treba da dobije Luka Van Ašea.

- Moram prvo da pobedim u prvom kolu mladog Francuza. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nadam se da ću trijumfovati na tom meču i ponovo pričati posle toga o Novaku - istakao je Vavrinka.

Švajcarac se na konferenciji za medije osvrnuo i na Novaka Đokovića sa kojim je već godinama veliki rival.

- Ako gledate rezultate i sve parametre, mislim da će Novak završiti kao najbolji svih vremena. Smatram Novaka dobrim prijateljem. Uvek je bio ogroman izazov igrati protiv njega. Dobio sam ga u grend slem finalima i to su mi neke od najlepših uspomena - zaključio je Sten Vavrinka.

Turnir u Banjaluci je na programu od 17. do 23. aprila.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Marija Ristić, sestra Jelene Đoković
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.