ŠTA ĆE REĆI NOLE: Boris Beker deli savete Federeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 19:47

ŠTA ĆE REĆI NOLE: Boris Beker deli savete Federeru

Švajcarac se vraća na teren.

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, upozorio je Rodžera Federera da bude pažljiv sa povratkom na teren.Švajcarac je u proteklih 14 meseci igrao samo na jednom turniru, ove sezone početkom marta u Dohi i tamo je zabeležio pobedu i poraz.

Potom se povukao u svoju bazu kako bi nastavio da trenira jer je imao osećaj da nije još dovoljno fizički spreman za najveće napore.

Beker je u podkastu "Žuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << loptica" na Eurosportu rekao da Rodžer ne bi smeo da žuri sa povratkom, naročito da ne sme da igra na previše turnira.

Boris Becker spiega quali saranno le difficoltà di Roger Federer https://t.co/vEVUKDHKMu

— informazione sport (@infoitsport) April 27, 2021

- Nadam se da Federer neće napraviti grešku da igra na mnogo turnira. On je apsolutna ikona ovog sporta i neko ko je podigao tenis na viši nivo. Federeru je potreban dobar završetak karijere -  smatra Beker.

Trostruki šampion Vimbldona smatra da će Rodžer turnir na šljaci iskoristiti samo kako bi imao što više mečeva u nogama pred njegov glavni cilj, Vimbldon.

Švajcarac je najavio da će igrati u Ženevi, a potom i na Rolan Garosu.

Prštaće večeras (21.00) u polufinalu Lige šampiona, u Parizu igraju PSŽ i Mančester Siti, dva kluba s neograničenim budžetima i vrhunskim asovima u svojim redovima. Kvota na keca je 3,10, na iks 3,40, na dvojku 2,30, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

- Sa moje tačke gledišta, Vimbldon je i dalje turnir na kojem ima najveće šanse da dogura daleko. Ima osećaj za igru, za lopticu, ali je problem što se sa godinama oporavljate sve sporije - poručio je Boris.

Turnir u Ženevi počinje 15. maja, a Rolan Garos 30. maja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.