SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVET: Nole sa zastavom Srbije na vrhu, a Federer i Nadal mu ČISTE PATIKE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVET: Nole sa zastavom Srbije na vrhu, a Federer i Nadal mu ČISTE PATIKE! (FOTO)

Đoković ponovo prvi na svetu.

Dolazi i taj dan! Novak Đoković će treći put u karijeri postati najbolji teniser planete, pošto je Rafael Nadal odustao od učešća na mastersu u Parizu (pročitajte OVDE).

Povratak Đokovića na tron izazvao je brojne reakcije širom planete, a najoriginalnija slika stigla je sa Tviter profila „Tennis TV“. Na njoj je Đoković na vrhu brda sa zastavom Srbije, a ispod njega su prvi pratioci Rafael Nadal i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rodžer Federer.

- Novak će se vratiti na prvo mesto ATP liste u ponedeljak, popeo se na vrh iako je bio van Top 20 u istoj sezoni – piše u tvitu poznatog teniskog kanala.

Summit: Reached 🏔@DjokerNole will return to ATP World No.1 on Monday - climbing from outside the Top 20 to No.1 in the same season 👏 pic.twitter.com/NhMpHlVtJo

— Tennis TV (@TennisTV) October 31, 2018

Najboljeg tenisera Srbije, od ponedeljka i sveta, u četvrtak očekuje duel trećeg kola na turniru u Parizu,a rival je Damir Džumhur iz Bosne i Hercegovine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.